Приказка със щастлив край! Само така можем да опишем събитията, спасили

...
Приказка със щастлив край! Само така можем да опишем събитията, спасили
Коментари Харесай

Невероятна история! Славка, която скиташе без дом в Бургас, намери дъщеря си 20 години, след като я обявиха за мъртва

Приказка със благополучен край!   Само по този начин можем да опишем събитията, избавили една стара жена от свирепия живот на улицата и върнали на една щерка майката, изгубена преди 20 години. Историята, която ще ви разкажем е почтена за Големия екран, само че ето, че тя се случи тук – в България, доказвайки, че чудеса стават освен по Коледа.

Преди две седмици сътрудниците от Burgas24 разказаха историята на Диана Иванова от Пловдив, която обезверено търсеше майка си. Животът ги бе разделил от дълго време - до момента в който Диана е на 5 години и двете бяха изгубили следите си. Бащата на Диана се разделил с жена си, детето останало при него и споделил, че майка й е мъртва.

След като Диана демонстрира фотография на майка си на млади години, бургазлии виждат, че дамата от фрагмента наподобява на бездомничка, обикаляща центъра, известна с положителния и мил манталитет. Със сигурност мнозина са виждали Славка Павлова да се скита по улиците на морския град. Тя не просеше, не бе нападателна, както някои други човеци, а просто се опитваше да оцелява. 

Първа приликата видя бургазлийката Еми Цветанова, която незабавно сигнализира, че майката на Диана в действителност е Славка от Бургас, само че дамата изненадващо бе изчезнала. Нямало я на нормалните й места.



Оказа се, че преди три Славка тръгнала пешком по автомагистралата, пробвайки се да стигне до София. Намерена е в безпомощно положение и прибрана в психиатрична клиника. Въпреки че е запазила разсъдъка си, тя е уверена, че щерка й е от дълго време умряла и няма на кого да разчита. Няма документи, нито покрив, под който да изкара следващата люта зима. В този миг се появяват нейните ангели, които с общи старания дават рестарт на живота й.

Днес майка и щерка са още веднъж дружно. Диана се прибира от Лондон, където от дълго време е подредила живота си . Прибира Славка, излекува я и й вади нови документи, с които я взима при себе си. На нас не ни остава друго, с изключение на да им пожелаем дълъг и благополучен живот дружно след всички превратности на ориста!

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР